Lune mørbradbøffer til frokost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : carsten Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom lidt smør i gryden.
Snit løgene og brun dem i en gryde.
Tag løgene op
Skær mørbraden i 3-4 cm. stykker. Brun mørbraden i gryden ( et par minutter). Krydder med salt og peber. kom løgene i gryden sammen med mørbraden. Hæld vand ved så det næsten dækker. Lad det simre i 1 time el. 2 det betyder ikke så meget. Hæld vand/suppe fra el. gem den til senere brug som sovs. Arranger mørbraderne på et fad med løgene ovenpå. Husk rugbrød og smør Tips: Denne mørbrad er så mør at du tror det er løgn |
|
Opskriften er vist 76054 gange,
og udskrevet 1057 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer sandra - 2020-12-28 03:26:21 Kan den fryses ned og opvarmes på ny? eller bliver mørbradbøfferne seje? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne