Koteletter i fad 21
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : carsten Indsendt : Red : |
|
|
Snit løgene og svits dem.
Brun koteletterne. (eller mørbradstykker) Kom løg og koteletter/mørbradstykker i et ovnfast fad. Bland fløde, pure, salt og peber og hæld det ved koteletterne. Tilsæt evt. 1 dåse flåede tomater el. champignon Fyld evt. op med mælk så det næsten dækker. Sættes i forvarmet ovn i 1 time ved 175 grader. Serveres med kogte ris. Tips: Denne ret kan alle ungkarle lave, og den smager virkelig godt. mvh. grisehandlerens søn |
|
Opskriften er vist 10087 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne