Grøntsagsbearnaise

Grøntsagsbearnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 gulerødder
4 persillerødder
3 løg
4-6 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
2 dl.grøntagsbouillon
2 spsk.friskhakket estragon
0.5 dl.æbleedikke
3 dl.cremefraiche 18 %
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 225 gr.

Skær grøntsagerne i mindre stykker. Kom dem og de hele pillede hvidløg i en bradepande. Vend med olivenolie og drys med salt og peber. Bag grøntsagerne møre, ca. 40 minutter.

Afkøl Kom det hele i en blender sammen med bouillon, estragon og eddike. Blend til mos. Rør mosen sammen med cremefraichen og smag til.

Sovsen kan sagtens serveres kold. Ønskes den varm, varmes den hurtig igennem før servering.

Tips:

Fedtfattig.





karakterer:
Opskriften er vist 7913 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu