Karamelpærer 02
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Fryseegnet : Nej Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Skræl pærerne og skær dem i skiver - vend dem i citronsaften. Bruges pærer fra dåse skæres de bare lidt i skiver og lægges i et ovnfast fad.
Fordel mandlerne ud over pærerne. Fordel Dulce de Leche cremen i et jævnt lag ud over pærerne og mandlerne. Smuldr det kolde smør sammen med melet, sukker, salt og bagepulver - indtil det ligner brødkrummer. Fordel dejen ud over Dulce de Lechen Bag i ovnen ved 180gr. i ca. 35-40 min. eller til den er gyldenbrun Tips: Som tilbehør pisket fløde med resten af karamelcremen. Server kagen til vaniljeis. Det er guf! |
|
Opskriften er vist 5511 gange,
og udskrevet 93 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Susanne - 2010-05-17 21:02:35 Dulce de Leche (Karamelcremen) fås ved Super Best, den er bare så skøn. Opskriften har været bragt i deres reklameblade på et tidspunkt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne