Lasagne med mornaysauce 14%
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Lise D Indsendt : Red : |
Fotograf: Lise D |
|
Opskriften er vist 104162 gange,
og udskrevet 1319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2017-10-08 10:50:54 Jeg håber godt nok at du mente det med lasagne pladerne ironisk.... For det er godt nok begrænset hvor "dumt" det er, at der ikke står hvor mange lasagneplader der skal i!!! Det kommer jo an på hvor stort et fad du bruger og hvor mange lag du har lyst til at lave!!! Men i tilfælde af at du ikke mente det for sjovt, så til et fad på ca 20×30 cm, der skal du bruge ca 3 hele plader pr. Lag, og så en plade til at knække i mindre stykker der hvor der mangler at blive lagt. Bare sørg for at stykkerne de ikke overlapper. anonym - 2017-04-03 13:20:41 Dumt der ikke står hvor mange lasagne plader der skal i! Trille - 2012-09-20 17:49:06 Super god! Men der står ikke, hvornår de hakkede tomater skulle i, men gik ud fra, det skulle sammen med puréen :-) Beth - 2012-03-17 15:51:13 Smager skønt! Jeg kom 1 tsk. stødt spidskommen i som Yogi har anbefalet. Dette er et must, virkelig god smag. Retten simrede ½ time, blev perfekt, derefter fulgte jeg resten af opskriften. Lasagnen smager godt både nylavet og varmet op dagen efter. Nanna - 2011-11-14 10:24:57 Den er så god ! Virkelig en farvorit :) anonym - 2011-08-02 17:04:29 smager så godt! MiWeAn - 2011-01-18 08:57:32 Super lækker lasagne, lige som jeg kan lide den! Vil prøve med lidt bacon i næste gang:-) Yogi - 2010-05-13 16:49:28 Det er overflødigt at lade retten simre i en time. Det bedste resultat fåes, hvis lasagnen laves dagen inden. Bag den i varmluft-ovn ved 175 grader. Genopvarmes dagen efter ved 150 grader i 10 minutter (opstartsfasen) - forhøj til 175 grader og lad den gennemvarme i yderligere 15 minutter. Serveres sammen med en tomat/mozarella-salat og succes'en er sikker. Jeg synes i øvrigt at halve sorte oliven og 1 tsk. stødt spidskommen sætter prikken over i'et. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne