Indbagt kylling med pikantost

Indbagt kylling med pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise D

Indsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingefileter
0.5 pk.Buko Pikantost
8 plader butterdej
 Salt
 Peber
 
 Evt.æg til pensling
 
Opskrift:
D3 4 fileter rengøres og skæres over, således der er 8 stk. De bruges kort på panden og krydres med salt og peber.
De 8 butterdejsplader lægges på bagepapir, der anbringes én halv filet på hver plade butterdej.
Der placeres en spk. pikantost oven på kyllingen.
Herefter lukkes dejen omkring kyllingen. Der pensles med æg og bages midt i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.
Serveres lun med ovnbagte kartofler og en god tomatsalat.

Tips:

Der kan med fordel bruges andre flødeoste. Pikant light er også et ganske glimrende alternativ.





karakterer:
Opskriften er vist 24934 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu