Hybenmos
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : |
|
|
Bærrene skylles og renses for stilk og blomst
Bærrene deles og kærnerne fjernes delvist; læg bærrene i koldt vand efterhånden
Kærnerne skummes væk når de flyder ovenpå.
Hybenerne kommes i en gryde med ca. 4 dl vand og koges møre i ca. 1 time Kærnerne skummes væk under kogningen De kogte hyben blendes først og kan derpå passeres gennem en sigte; Frys mosen i isterningbakken, i små bægre eller i portioner i små frostposer Tips: Mosen bliver mindre "træet" når den passeres gennem en sigte. |
|
Opskriften er vist 7024 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer James - 2010-09-09 19:47:40 Hvad bruger man det til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne