Lizettes ynglinga lagkage

Lizettes ynglinga lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibi Løvenhardt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Hvide lagkagebunde
7.5 dl.piskefløde
300-375 g.frosne hindbær
15 Makroner
150-200 g.Grofthakket chokolade
1 dl.sukker
 
 Pynt:
4-5 Modne kiwier
 Søde røde eller blå vindruer
 
Opskrift:
Optø hindbærrene, evt. lidt i mikroovn, og mos dem med 1 dl. sukker
- Hak Chokoladen groft
- Pisk ½ l. fløde til flødeskum, og tilsæt hindbærmosen
- Del mosen i 2 portioner, den ene større end den anden da der skal være lidt til toppen også.
- I den mindre portion tilsættes de 15 knuste makroner, og i større portion tilsættes det hakkede chokolade.
- Læg den første bund og tilsæt alt hindbærmosen med makroner.
- På næste bund tilsættes hindbærmosen med chokolade, men her gemmes der lidt til at slutte af med på toppen.
- På den øverste bund tilsættes det sidste hindbærmos med chokolade, og 1-2 timer inden servering tilsættes skiveskårne kiwier og halve vindruer som afsluttes med flødeskumskant.

Velbekomme.


Tips:

alle bær kan bruges og behøver ikk blive most i sukker hvis man ikke er til en MEGET sød lagkage





karakterer:
Opskriften er vist 5503 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu