Lizettes ynglinga lagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Bibi Løvenhardt Indsendt : Red : |
|
|
Optø hindbærrene, evt. lidt i mikroovn, og mos dem med 1 dl. sukker
- Hak Chokoladen groft - Pisk ½ l. fløde til flødeskum, og tilsæt hindbærmosen - Del mosen i 2 portioner, den ene større end den anden da der skal være lidt til toppen også. - I den mindre portion tilsættes de 15 knuste makroner, og i større portion tilsættes det hakkede chokolade. - Læg den første bund og tilsæt alt hindbærmosen med makroner. - På næste bund tilsættes hindbærmosen med chokolade, men her gemmes der lidt til at slutte af med på toppen. - På den øverste bund tilsættes det sidste hindbærmos med chokolade, og 1-2 timer inden servering tilsættes skiveskårne kiwier og halve vindruer som afsluttes med flødeskumskant. Velbekomme. Tips: alle bær kan bruges og behøver ikk blive most i sukker hvis man ikke er til en MEGET sød lagkage |
|
Opskriften er vist 5503 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne