Ærtesuppe med hvidløg
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Suppen: Hvidløg og løg sauteres uden at brune, hvid balsamico tilsættes og reduceres væk, ærter tilsættes ( gem 50 g ) med hønsebouillon og koger sagte i 8 min. blendes med lidt løvstikke og smages til med salt og peber.
Cremen: Piskefløde og cremefraiche piskes stift, der tilsættes karry og salt og peber. Bacon steges sprøde og servers rygende varm med en god skefuld karrycreme på toppen og en lille løvstikke. |
|
Opskriften er vist 14272 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer René Mikkelsen - 2015-05-19 18:36:42 Rigtig lækker. Løvstikke giver en rigtig god og frisk tone! Kom en 4 % madlavningsfløde i og serverede den med simpel creme fraiche 9% istedet for for den ovenstående creme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne