Remoulade uden mælk og æg
Indsendt : Red : |
|
|
Tofumayonnaise:
Det hele blendes i en blender, indtil det bliver en tyk creme. Opbevares i køleskab. Tofumayonnaisen bliver lysebrun pga. tamari'en - brug evt. 1 lille spsk. urtesalt i stedet, hvis du ønsker en hvid mayonnaise (urtesalt fås i helsekostbutikken og i bedre supermarkeder). Remuladen: Alle ingredienserne røres sammen |
|
Opskriften er vist 8950 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer edit - 2016-05-06 12:49:20 Jamen, hvor er curry? anonym - 2010-06-22 12:38:06 Hvor fantastisk det skal prøves..bare 1 spørgsmål..har du brugt alm tofu el silke tofu???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne