Flødestuvede majroer med spinat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Majroe Indsendt : Red : |
|
|
Skræl, skyl og del majroerne i kvarte. Kog dem først 2 minutter i letsaltet vand og kom dem i en si. Kog dernæst majroerne i fløde ved svag varme ca. 10 minutter. Rens, skyl og hak spinaten groft. Læg den øverst i gryden med majroer, indtil spinaten er faldet sammen og smag til med krydderier.
|
|
Opskriften er vist 23737 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne