Verdens bedste og nemmeste boller 02
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Michelle Indsendt : Red : |
|
|
opløs gæren i sukkeret og saltet i en skål.
Varm mælken og olien så det er "lillefinger" varmt og hæld det i skålen. Tilsæt derefter melet lidt efter lidt og gem lidt til æltning (brug ikke nødvendigvis alt melet) Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem have en ca. en time. Tips: Derefter bages de i ovnen ved 200 grader C til de er lysebrune på toppen |
|
Opskriften er vist 14229 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne