Havntornsaft

Havntornsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Havntornsaft, billede 4 Havntornsaft, billede 1 Havntornsaft, billede 2 Havntornsaft, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.havtorn
 vand
 
250 g.sukker pr. l siet saft
 
Opskrift:
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.

Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.

Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Saften skummes.

Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.





karakterer:
Opskriften er vist 19417 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu