Muffins (diabetes)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : DortheANielsen Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, og margarine koges op og afkøles.
Æg og sukker piskes skummende. Mel perfect fit bagepulver og vanilje sigtes sammen. Melblandingen blandes i æggesnapsen. Den afkølede mælk piskes forsigtig i dejen. Kommes i muffinsforme. Bages i en 200 forvarmet ovn i 15 - 20 min Tips: Hvis de kommes i fryseren først inden servering er de meget mere svampet |
|
Opskriften er vist 8594 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne