Chicky Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Risene koges efter anvisningen på posen.
Kyllingebrysterne steges gyldne/brune ca. 10 min., hvorefter de holdes varme. (må ikke videresteges. Løg, mangofrugt, champignon hakkes og kommes på panden, efter et kort øjeblik - når frugten har væsket lidt - kommes piskefløde og sherry ved og steges videre ved jævn varme til det er jævnet til en jævn konsistens. Kyllingebrysterne flamberes og lægges i et fad. sovsen hældes over som er krydre med salt og peber. Risene kommes i en skål og der pyntes med paprika over begge ting. |
|
Opskriften er vist 40199 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Pips - 2009-03-05 20:24:32 Mangler mængdeangivelse på champignoner, løg og fløde. Sherryen bruges i saucen, så hvad man flamberer med????? Stephanie - 2007-07-18 10:49:00 Lyder som en dejlig ret, den kunne jeg godt tænke mig at lave. Jeanell - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ville gætte på at det er sherryen, man skal bruge til flamberingen Claus - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har lavet retten uden at flamberer den. Jeg brugte 1/4 l. madlavningsfløde og det var dejligt. En let og nem tilgængelig ret, som kan bruges både til hverdag og som gæstemad. Tak for den. Claus - 2005-01-01 01:01:01 Det ville være rart at vide hvilken mængde piskefløde skribenten havde i tankerne. Ligeledes ville jeg gerne have at vide, hvad der skulle bruges til flambering og evt. hvor meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne