Kødboller i krydret tomatsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
|
|
Fars:
Rør de to slags kød med salt, til det er sejt (ca. 1 min). Tilsæt peber, løg og æg. Rør mælken i lidt efter lidt. Rør mel i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time. Tomatsauce: Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberen (1 spsk i alt). Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili, peberfrugt og løg i ca. 1 min. Tilsæt hakkede tomater, salt og sukker. Kog saucen ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Form farsen med en spiseske til ca. 18 kødboller og læg dem forsigtigt og meget tæt ned i tomatsaucen. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Sluk - og lad retten stå ved eftervarmen i ca. 5 min. Smag retten til. Feta-drys: Hæld Feta osten til afdrypning i en sigte. Mos osten med gaffel og bland den med hakket bladselleri. Anret kødboller og den krydrede tomatsauce i varme portionsskåle. Drys med lidt af den smuldrede Feta og server resten i en skål ved siden af. |
|
Opskriften er vist 23394 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne