Sennep kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : BBOve Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvis kartoflerne er nye vaskes de og koges med skræl i letsaltet vand.
Ellers skrælles de, skæres evt. ud i mindre stykker og koges i letsaltet vand. Dressingen laves af sennep (gerne stærk), hakket persille, peber og olie. Blandes sammen. Når kartoflerne er kogt, hældes vandet fra og skal stå og dampe af i 1 min. Herefter vendes sennepblandingen i kartoflerne med forsigtighed. Serveres straks. Tips: Smager super godt som tilbehør til alle slags retter. Lad dig ikke snyde af den specielle duft retten afgiver, det smager himmelsk! |
|
Opskriften er vist 10889 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2010-02-24 16:19:09 Det er forrygende. Jeg brugte stærk sennep, men tyndede den lidt op med fløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne