Tacopizza
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Martin Indsendt : Red : |
|
|
Hæld vandet i en skål og rør gæret i. Tilsæt en tsk. salt og olie. Spæd mel til, lidt af gangen, og ælt dejen indtil den er fast og ikke klæber til fingrene.
Dejen skal herefter hæve 40 min. et lunt sted tildækket af et viskestykke. Varm ovnen op til 200 grader. Hak peberfrugten til strimler eller stykker. Ælt kødet med tacokrydderiet, 1/3 tsk salt og lidt peber. Rul dejen til en en pizza og fold kanterne ind. Flyt pizzaen til en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel taco saucen på pizzaen og strøg halvdelen af osten på. Fordel peberfrugt og majs på osten. Kødet ligges i små klumper på pizzaen. Bag pizzaen i den forvarmede ovn i 20 minutter. Tag herefter pizzaen ud og fordel et par håndfulde tortilla chips på. Drys resten af osten ovenpå og bag pizzaen i 5 minutter mere. Velbekomme. Tips: Tip: Pizzaen smager godt som den er, men endnu bedre med lidt guacamole til. Skal pizzaen fryses, så undlad at komme tortillas på. Vent med dem til pizzaen skal spises. Istedet for torillas kan der bruges tacoskaller. |
|
Opskriften er vist 6276 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2009-08-02 21:47:41 Rettelse: Antal: 2 personer - 6 slices |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne