|
|
|
Dej:
|
25 |
gram |
Gær, frisk25 gram Gær, frisk
|
3 |
dl. |
Sødmælk3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
100 |
gram |
Smør100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
tsk. |
Sukker1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
600 |
gram |
Hvedemel600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
200 |
gram |
Tomatpure200 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
100 |
gram |
Løg, pillet vægt100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
tsk. |
Oregano, tørret1 tsk. Oregano, tørret
|
200 |
gram |
Skinkestrimler, kogt200 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
|
150 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
|
|
Pensling:
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
evt. |
Revet, mozzarellaost 45+ evt. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
| |
Pølsehornsdej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.
Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.
Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.
Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.
Smør tomatpure på dejen.
fordel oregano, ost, hakket løg og skinkestrimler over.
Dejen deles nu i 8 trekanter som rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.
Hornene efterhæver 30 minutter.
Pensles med æg og pyntes evt. med revet ost.
Bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.
|