Nem og lækker whiskysauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smøret og svits paprika, rosmarin og løvstikke et par min. Tilsæt ketchup, fløde, bouillon, whisky og engelsk sauce. Lad saucen simmerkoge omkring 10 min. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 12115 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne