Aspargespakker med skinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Pisk mel og vand sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad dejen hvile ½ time. Bag dejen til tynde pandekager på en mellemstor pande.
Skær det nederste træede af aspargeserne, skyl dem og kog dem 5 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra og skyl dem med koldt vand. Bland flødeost med mælk til en jævn sauce. Smag til med sennep, salt, peber og parmesan. Læg en skive skinke og nogle asparges på den ene halvdel af hver pandekage. Kom lidt sauce over og fold den anden halvdel over. Læg pandekagerne på en bageplade. Dryp smør/margarinen over og drys med parmesanost. Gratinér pakkerne 5-7 min ved 250º og servér dem varme. |
|
Opskriften er vist 33735 gange,
og udskrevet 869 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer cat - 2011-07-10 11:22:04 Hvor mange pandekager giver denne opskrift? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne