Aspargespakker med skinke

Aspargespakker med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.mel
 dl.vand
2 æg
1 knsp.Salt
 
200 g.grønne asparges
8 mellemstore skiver røget skinke
200 g.flødeost
½ dl.mælk
1 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
3 spsk.revet parmesanost
 
15 g.smør/margarine
1 spsk.revet parmesanost
 
Opskrift:
Pisk mel og vand sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad dejen hvile ½ time. Bag dejen til tynde pandekager på en mellemstor pande.

Skær det nederste træede af aspargeserne, skyl dem og kog dem 5 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra og skyl dem med koldt vand.

Bland flødeost med mælk til en jævn sauce. Smag til med sennep, salt, peber og parmesan. Læg en skive skinke og nogle asparges på den ene halvdel af hver pandekage. Kom lidt sauce over og fold den anden halvdel over.

Læg pandekagerne på en bageplade. Dryp smør/margarinen over og drys med parmesanost. Gratinér pakkerne 5-7 min ved 250º og servér dem varme.





karakterer:
Opskriften er vist 33735 gange,
og udskrevet 869 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-10 11:22:04
Hvor mange pandekager giver denne opskrift?