Ru-pin-par-hon-bal salat
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : køkken-kristine Indsendt : Red : |
|
|
skyl rucola og tør den. rist pinjekerner og drys dem udover rucolaen riv ost og drys det over salaten.
Hæld honning og balsamico over salaten. Tips: God til buffer |
|
Opskriften er vist 3280 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne