Mysli-grød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Fryseegnet : Er absolut ikke fryseegnet Indsendt af : Køkken-kristine Indsendt : Red : |
|
|
Du blander vand og mysli i en gryde og skruer blusset til det højeste. Der skal røres rundt konstandt, for ellers bliver grøden meget vandet. Når grøden koger røres der til ønsket konsistens. Skal helst spises lige efter, da det ellers bliver meget kedeligt
Tips: Put banan, eller æble på sammen med ren kanel. ekstra rosiner kan også være godt. Yoghurt til. |
|
Opskriften er vist 12878 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne