Piadina nemme Italiensk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : på køl ja - frys ved ikke Indsendt af : Kasper nyhuus albretsen Indsendt : Red : |
|
|
mel i en skål, salt og natron blandes med melet, olien hældes så i og bland det med en el pisker på laveste hastighed hæld så varmt vand i lidt ad gangen stadig med el pisker når dejen begynder at samle sig går du over til at ælte med hånden dejen skal have en lettere fugtig konsistens må ikke hænge fast i noget, læg dej klumpen tilbage i skålen med et viskestykke over,
imens kan man finde Mascarpone, rucula, tomater og Prosciutto fram og klargøre det, når det er gjort ruller man en pølse af dejen og deler den i ca. 8 stykker laver en kugle og trykker den ud på bordet som en tyk pandekage vender den og bruger en kagerulle til at lave en (rund) piadina, hver gang du har rullet den (rund)vender du den til den er ca 2 mm, jo tynder jo bedre, Når alle er rullet ud, varmer du en pande på høj varme og lægger en piadinaen på og prik en masse huller i den med en gaffel, alle bobler skal holdes nede så hold hele tiden øje med piadinaen og vend den når den er ved at blive mørk i bunden når den er færdig læg den ind i en foldet viskestykke så holder den sig varm og husk øvelse gør mester. Tips: den her piadina kan spises kold og bruges i madpakker og så lige at hvis du søger piadina på youtube kan du se hvordan de laver piadina i italien |
|
Opskriften er vist 11879 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer nyderen - 2012-05-03 20:15:02 super opskrift de er jo som man få dem i italien :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne