Havregrynsboller 05

Havregrynsboller 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Stk

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mads

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.25 pakkegær
2 spsk.honning
2 spsk.salt
1 l.lunkent vand
550 g.hvedemel
550 g.havregryn
 
Opskrift:
Gær, honning og salt opløses i vandet. Havregryn røres i og derefter røres hvedemelet i (vigtigt at havregryn kommer i først).
Dejen røres i et par minutter, evt med elpisker og stilles tildækket, med fx stanniol, til hævning i køleskabet i ca. 8 timer (evt natten over)
Bollerne formes med ske, lægges på bageplade og stilles nederst i en kold ovn. Bages ca 25 min ved 200 grader.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Havregrynsboller

karakterer:
Opskriften er vist 17550 gange,
og udskrevet 327 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (71 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-01 14:36:05
mmhh, de var bare go´e, kan varmt anbefales!!! :-)

  -   2010-08-01 15:49:47
mmmmhh, de lyder gode, dem vil jeg prøve at lave ;)

  -   2010-08-01 15:48:36
Diana - det tror jeg ikke, da honningen sikkert er med til at gøre dem lidt "svampede" og søde dem lidt, og jeg tror ikke at sirup ville kunne gøre det samme. Men man kan jo altid prøve :)

  -   2010-04-06 15:25:03
de lyder rigtig gode.. kan man erstatte honning med sirup?

  -   2010-01-18 13:31:02
virklig gode!! smager også godt med solsikke kerner i :-)

  -   2009-12-31 12:39:04
Mega gode havregrynsboller - laver dem hver morgen, mums :)