Havregrynsboller 05
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mads Indsendt : Red : |
|
|
Gær, honning og salt opløses i vandet. Havregryn røres i og derefter røres hvedemelet i (vigtigt at havregryn kommer i først).
Dejen røres i et par minutter, evt med elpisker og stilles tildækket, med fx stanniol, til hævning i køleskabet i ca. 8 timer (evt natten over) Bollerne formes med ske, lægges på bageplade og stilles nederst i en kold ovn. Bages ca 25 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 17550 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (71 stemmer) |
|
Kommentarer jane - 2010-11-01 14:36:05 mmhh, de var bare go´e, kan varmt anbefales!!! :-) Simone - 2010-08-01 15:49:47 mmmmhh, de lyder gode, dem vil jeg prøve at lave ;) Mads - 2010-08-01 15:48:36 Diana - det tror jeg ikke, da honningen sikkert er med til at gøre dem lidt "svampede" og søde dem lidt, og jeg tror ikke at sirup ville kunne gøre det samme. Men man kan jo altid prøve :) diana - 2010-04-06 15:25:03 de lyder rigtig gode.. kan man erstatte honning med sirup? jens - 2010-01-18 13:31:02 virklig gode!! smager også godt med solsikke kerner i :-) Keld - 2009-12-31 12:39:04 Mega gode havregrynsboller - laver dem hver morgen, mums :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne