Den Gode Tunmousse 01
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Piloten Indsendt : Red : |
|
|
Æggene hakkes - nemmest med æggedeler.
Tunen findeles og blandes med æg, creme fraiche og purløg. Smages til med salt, peber og citronsaft. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad. Den smeltede husblas røres i tunmassen. Det hele kommes i en skål, en form eller et fad og stilles i køleskab i 2-3 timer til det er stivnet. Tips: Hvis formen er smurt med lidt olie kan tunmoussen vendes ud på et fad. Kan også bare blive i skålen/fadet og pyntes med salatblade, tomat, agurk, rejer, røget laks, caviar m.m. Serveres med lune flutes og evt. en "1000 øer" dressing. |
|
Opskriften er vist 34344 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne