Kold spinatsauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : Ej fryseegnet Indsendt af : Mikkel Indsendt : |
|
|
Den evt frosne spinat optøs.
Margarine smeltes i en gryde. Den friske ( eller optøede spinat ) svitses i margarinen. Spinaten køler af. Creme fraiche blandes med salt og peber efter smag. Den afkølede spinat klippes i mindre stykker og blandes i. Tips: Bruges evt til sommerens grillmad. |
|
Opskriften er vist 9609 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne