Asparges á la polonaise
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
|
|
Skær den nederste træede fod af aspargeserne. Kom dem i letsaltet kogende vand og kog dem 2-3 minutter. Lad dem dryppe af og læg dem på et varmt fad. Rist brødkrummen gylden i lidt af smørret. Smelt resten af smørret og hæld det over aspargeserne. Drys med hakket æg og hakket persille og kom til sidst ristet brødkrumme over.
|
|
Opskriften er vist 21268 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 dejlig som forret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne