Gravad laks med rævesovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : ja Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
De friske laksesider lægges i fad og drysses med dild, salt, sukker og friskkværnet peber. Lægges sammen mod kødsiden og Pakkes godt ind i tætlukket plasticpose og sættes på kæl i 2-3 døgn. Fisken vendes ca. hver 12 time. Skæres i tynde skiver på skrå fra halestykket op op.
Rævesovs: Sennep røres med farin til det er opløst. Olivenolien dryppes under omrøring langsomt i sovsen. Smages til med dild, salt og peber. Serveres til den gravede laks. Smager skønt på surbrød!!!! |
|
Opskriften er vist 64466 gange,
og udskrevet 845 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Lp - 2018-09-16 17:59:32 Sød eller stærk sennep? Beth - 2015-11-07 11:23:53 Brug IKKE olivenolie til rævesovsen, men en smagsneutral. F.eks. rapsolie. Olivenolien gør sovsen bitter. Jeg brugte rørsukker i stedet for brun farin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne