Dampet multe

Dampet multe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Multe ca 1500 g. - uden hoved
1 bdt.dild
1 spsk.salt
1 tsk.rosa peber
3 citroner - gerne økologiske
0.5 flasketør hvidvin
3 laurbærblade
10 Peberkorn, sorte
 
Opskrift:
Fisken renses indvendig og skrabes fri for skæl. Finner og hale klippes/skæres af. Tørres grundig ude og inde med køkkenrulle. Fisken lægges i ildfast fad. Fyldes med dildkviste (gem stilkene) og 1/2 spsk salt. Citronerne skæres i tynde skiver og lægges på fisken lagvis så det ligner store fiskeskæl. De røde peberkorn knuses let og drysses over. Lage af hvidvin, sort peber 1/2 spsk salt, laurbær, dildstilke og enderne af citronerne gives et hurtigt opkog. Den varme lage hældes ved fisken som dækkes med staniol og sættes i 180 grader varm ovn i ca 20 minutter. Serveres med kogte kartofler drysset med dild og el. persille og smeltet smør og friskdampede grønne asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu