Dampet multe
Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Fisken renses indvendig og skrabes fri for skæl. Finner og hale klippes/skæres af. Tørres grundig ude og inde med køkkenrulle. Fisken lægges i ildfast fad. Fyldes med dildkviste (gem stilkene) og 1/2 spsk salt. Citronerne skæres i tynde skiver og lægges på fisken lagvis så det ligner store fiskeskæl. De røde peberkorn knuses let og drysses over. Lage af hvidvin, sort peber 1/2 spsk salt, laurbær, dildstilke og enderne af citronerne gives et hurtigt opkog. Den varme lage hældes ved fisken som dækkes med staniol og sættes i 180 grader varm ovn i ca 20 minutter. Serveres med kogte kartofler drysset med dild og el. persille og smeltet smør og friskdampede grønne asparges.
|
|
Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne