Fersken suppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : annette Indsendt : Red : |
|
|
Karry, løg og hvidløg svitses i en varnm gryde. Baconen riste gylden
og kyllingen koges og skæres i tærn, ferskenen skæres i små tærn væden fra ferskerne skal bruges i suppen. Alle tingene blandes sammen og suppen koges op. Tips: serveres med ris og flüts kan med fordel serveres med fint snittet porre som pynt |
|
Opskriften er vist 15421 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne