Pflof
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse skinke Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : cefischer Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i terninger. Olien tilsættes citronskal. Kødet marineres heri i mindst 3-4 timer under låg i køleskabet.
Kødet med løg, hvidløg og gulerødder steges ved middel varme i ca. 30 min. og tilsættes ½ l. vand eller bouillon og ris. Koges i 30 min. og sættes på bordet med dild. I Danmark bruges evt. kylling. Tips: I Kazakstan bruger man fåre- eller kamelkød. |
|
Opskriften er vist 3129 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne