Vesterhavsgryde
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Thorleif Fast Jensen Indsendt : |
|
|
Skræl kartofler og løg og skær i ca. 1x1 cm tern. Tomaterne skoldes og flåes og skær dem og de øvrige grønsager i tern.
Svits kartofler, fennikel og løg i smør i ca. 3 min. uden at tage farve. Bland peberfrugt og tomattern i. Tilsær safran og karry og lad svitse i nogle minutter. Spæd op med vin og bouillon og lad simre igen i nogle minutter. Pisk creme fraiche så den blander sig godt med bouillonen. Smag til med salt og peber. Læg fisken skåret i tern på ca. 3x3 cm - lad simre nogle minutter. Server gryden straks og drys med dild og persille. Ris smager godt til, men det gør et godt landbrød også. OBS: skal det være festligt kan der suppleres med rejer og muslinger, som lægges på lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 7073 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne