Råcreme GUSTEN
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer piskes med sukker og banilie til sukkeret er opløst og massen er ensartet. Fløden piskes let og æggemassen vendes i.
Serveres til masser af frisk frugt! Den eventuelle rest kan med stor succes fryses ned i lufttæt beholder til hjemmelavet is! |
|
Opskriften er vist 11963 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer DanMai - 2012-10-06 16:14:45 Der skal banilie i men hvor meget?? anonym - 2011-03-22 20:46:12 hej der står kke noget om fløde i ingredienser anonym - 2009-10-07 10:00:27 Gusten ??? anonym - 2009-07-25 15:28:44 mængden af fløde er ikke angivet med jeg brugte 1/2 liter og det blev verdens bedste råcreme!!! Mums!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne