Citronsauce med kapers
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælkesauce, kapers, citronskal og -saft i en lille tykbundet gryde. Bring saucen i kog under let piskning. Smag til med salt og peber.
Tips: Serveres til dampede grøntsager, kartofler, fisk, wienerschnitzel. Efter evt. optøning justeres med mælk, citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 7929 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne