Bamseboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Frederikke Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret. Rør mølken heri og hæld blandingen i et æltefad.
Smuldre gøren heri og tilsæt ægget.
Tilsæt nu sukker og hvedemel og ælt det hele godt sammen. Hæver ca. 1 time. Trilles til boller som sættes på bageplade, efterhøver ca. 30 minutter. Pensles med lidt mælk og bages ved 200 grader C varmluft til de er gyldne ca. 8 minutter. |
|
Opskriften er vist 59853 gange,
og udskrevet 590 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-01-28 14:44:54 Jeg elsker bamseboller stor smiley😄😋 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne