Aspargs a la polonaise
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Kog aspargesene i letsaltet vand - hvide i 20 min., grønne skal kun have 5 min. Lad dem dryppe godt af og læg dem på et varmt fad.
Smelt smørret i en gryde og vend det hakkede persille i. Tag det fra varmen og hæld det i en stribe over de kogte asparges. Drys de hakkede, hårdkogte æg på og servér straks. |
|
Opskriften er vist 17372 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-09-05 15:35:01 ikke nødvendig at knække det sidste stykker. skæl og bare skære 1/2 cm ad Per - 2008-05-06 19:04:26 Hvide asparges skal skrælles først. De skrælles fra hoved mod roden og det nederste træde stykke brækkes af. Grønne asparges skal kun skylles og det nederste træde stykke brækkes eller skæres af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne