Flamberet ananas
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
Skær ananassen i tynde skiver, skær skrællen af og fjern den inderste kerne.
Rist frugten i smør på en pande i ca. 5 min. ved stærk varme. Sluk for emhætten under flamberingen!! Hæld cognac over og antænd. Serveres straks, drys evt. hakkede nøddekerner over. Tips: Tilbehør kan evt. være Flødeskum eller vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 10371 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne