Hjemmelavet marcipan 02
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : signe Indsendt : Red : |
|
|
Mal mandlerne i cirka 2 min i køkken maskinen.
kog langsomt sukker og vand sammen, og lad det bulderkoge i 2 min, til sukkerlagen bliver halvtyk. så starter du køkkenmaskinen igen og hælder lidt af sukkerlagen i en tynd stråle ned i den. kør, til du har talt til 60, og hæld så mere sukkerlage i. se hvordan konsistensen på marcipanen er, den må nemlig ikke være for tynd, så det er ikke sikkert, at du skal bruge al sukkerlagen. Hæld marcipanen tilbage i den gryde, du kogte sukkerlagen i, og lad den tørre i nogle minutter,mens du rører. skru godt ned for varmen. ælt så marcipanen sammen på et stykke bage papir. du kan tjekke, hvor våd og tyk marcipanen er ved at tage en teskefuld af den og lægge den i køleskabet, indtil den er kold. hvis marcipanen er for våd, skal den tørre endnu mere. er sukkerlagen kogt for meget ind, kan marcipanen blive lige tør nok efter sidste gang i køkken maskinen. men så kan du bare ganske langsomt putte mere vand i, mens maskinen kører, indtil marcipanen begynder at hænge sammen. til sidst pakker du marcipanen ind i bagepapir og ligger den koldt. |
|
Opskriften er vist 22084 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne