Squaschæggekage
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Irene Indsendt : Red : |
|
|
æggene piskes grundigt. Rasp, løg og squash røres i, samt hakket basilikum salt og peber. Kommes i et smurt ildfast fad og bages 50 min. ved 200 g
bacon skæres /klippes i mindre stykker lægges over kagen og bages/steges med de sidste 15 min. |
|
Opskriften er vist 7449 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne