Brød / Boller
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Det hele røres godt sammen, dejen skal være klæg stilles i køleskabet i mindst 6 til 8 timer
Boller bages på 225 gr i 25 til 30 min Brød bages ved 225 i 40 til 45 min Tips: Man kan supelerer med forse´kellige kærner, og fek valnødder. Eller hvad man nu er til. Det er lækkert til morgen brød, og let for den kan jo laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 8968 gange,
og udskrevet 126 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne