Brød / Boller

Brød / Boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Hanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
2 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
6 dl.vand
500 g.Durummel
4-500 g.hvedemel
 
Opskrift:
Det hele røres godt sammen, dejen skal være klæg stilles i køleskabet i mindst 6 til 8 timer
Boller bages på 225 gr i 25 til 30 min
Brød bages ved 225 i 40 til 45 min

Tips:

Man kan supelerer med forse´kellige kærner, og fek valnødder. Eller hvad man nu er til. Det er lækkert til morgen brød, og let for den kan jo laves dagen før.





karakterer:
Opskriften er vist 8968 gange,
og udskrevet 126 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu