Asparagi alla milanese
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Skræl asparges og skær roden af ca. 3 cm oppe. Lav 2 bundter asparges og bind dem op med lidt køkkensnor. Kog dem med spidserne opad i ca. 15-20 minutter i letsaltet vand. Tages op og fordeles jævnt på 4 tallerkener. Smelt halvdelen af smørret i en pande og slå æggene ud i den smeltede smør. Æggene laves til spejlæg. Tilsæt den resterende smør efter et kort øjeblik. Asparges drysses med parmesan og æg lægges over. Dryp smeltet smør henover.
|
|
Opskriften er vist 32741 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer lisa - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes der er praktfyld..... jeg syntes i skal blive ved |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne