Kalvekød med appelsin, chorizo og chili
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : Red : |
|
|
Kalvegryde:
Kom løg og hvidløg i en stor gryde med lidt fedtstof og sauter nogle minutter. Placer kalvekødet på en meget varm pande og brun det helt gylden på alle sider. Løft derefter over til løgene og kom derefter tomaterne, chili, appelsin, vanilje, kanel, timian stjerneanis, kardemomme, laurbærblade, gurkemeje og vand på og bring i kog. Lad det herefter koge indtil kødet er helt mørt - (ca. 1 time) under låg. Løft så kødet op og tilbehøret, kog derefter saucen kraftigt ind, så den bliver tykkere. Rist pølsen på en pande og kom ved. Krydr nu med salt og peber samt evt. lidt mere chili. Når den har konsistensen, kommes kødet tilbage i gryden, og det hele hygger lidt sammen. Salat: Bland alle ingredienserne og krydr derpå godt med salt og peber samt 3-4 dråber olie. Kom i en skål og hold klar. Tilbehør: Del kartoflerne i mindre stykker og rist derefter disse gylden i lidt brunet smør. Skær majsene fra kolben og kom dem i et minut i kogende vand og læg derefter over på kartoflerne og sving sammen, krydr nu med salt og peber. Hak lidt timian og kom ud over. Server kalvegryden i en stor skål, og kom salat og kartofler ved siden af. |
|
Opskriften er vist 7190 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne