Scorechips
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : PernilleTheCook Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i papirstynde skiver på f.eks. en mandolin.
Skiverne lægges på et skærebræt og persille lægges oven på en kartoffelskive, hvorefter en anden skive lægges ovenpå. Rigeligt med olie varmes op på en pande og chipsene steges sprøde og gyldne. Drys med lidt salt. Tips: Læg chipsene på et stykke køkkenrulle efter stegning, så er de ikke så fede. |
|
Opskriften er vist 7297 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne