Havtornsorbet

Havtornsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.Havtorn
10 dl.vand
200 g.Sukker
 
1.5 æggehvide past.
 
Opskrift:
Havtorn koges op med vand og sukker, de skal kun lige koge til bærrene er kogt ud.
Sigtes gennem en hulsi.

Saften køles først ned i køleskab.

Tilsæt æggehvide og kør på ismaskine.

Tips:

Kan også sættes i fryseren, helst i et fladt fad, og der røres i massen ca. hvert 15 minut.





karakterer:
Opskriften er vist 15570 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-30 15:20:01
Udelod i øvrigt æggehviden uden problemer, men det kan kun anbefales hvis man har ismaskine.

  -   2012-08-30 15:19:12
En god stærkt sorbet; meget mindre sukkerholdig en anden opskrift fra nettet jeg har prøvet, hvor der brugtes dobbelt så meget sukker som bær.