Havtornsorbet
Hovedingrediens : Bær - Havtorn Indsendt : |
|
|
Havtorn koges op med vand og sukker, de skal kun lige koge til bærrene er kogt ud.
Sigtes gennem en hulsi. Saften køles først ned i køleskab. Tilsæt æggehvide og kør på ismaskine. Tips: Kan også sættes i fryseren, helst i et fladt fad, og der røres i massen ca. hvert 15 minut. |
|
Opskriften er vist 15570 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-30 15:20:01 Udelod i øvrigt æggehviden uden problemer, men det kan kun anbefales hvis man har ismaskine. anonym - 2012-08-30 15:19:12 En god stærkt sorbet; meget mindre sukkerholdig en anden opskrift fra nettet jeg har prøvet, hvor der brugtes dobbelt så meget sukker som bær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne