Tomat-olivensalsa
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
skær tomterne i tern, hak oliven og basilikum.
Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede oliven, basilikum, kapers, presset hvidløg og hakket forårsløg i en skål og rør godt rundt. Smag til med salt og peber og stil på køl ca. 1/2 time. Skær brødet i tykke skiver og pensl resten af olien på brødet, der ristes på grill eller i ovn til overfladen er smuk sprød og gylden. Smør salsaen over brødet og server med et par basilikumblade som pynt. Tips: Salsaen kan også serveres som tilbehør til grillet makrel, ørred, torsk eller anden fisk |
|
Opskriften er vist 4369 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne