Tomat-olivensalsa

Tomat-olivensalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.blommetomater eller sherrytomater
5 spsk.olivenolie
15 sorte oliven
0.5 dl.frisk basilikum
2 spsk.kapers
2 fedhvidløg
1 forårsløg
 salt
 peber
 Filonebrød
 
Opskrift:
skær tomterne i tern, hak oliven og basilikum.

Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede oliven, basilikum, kapers, presset hvidløg og hakket forårsløg i en skål og rør godt rundt. Smag til med salt og peber og stil på køl ca. 1/2 time.

Skær brødet i tykke skiver og pensl resten af olien på brødet, der ristes på grill eller i ovn til overfladen er smuk sprød og gylden.

Smør salsaen over brødet og server med et par basilikumblade som pynt.

Tips:

Salsaen kan også serveres som tilbehør til grillet makrel, ørred, torsk eller anden fisk





karakterer:
Opskriften er vist 4369 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu