Stegt sild med sommersalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Skyl fileterne og fjern rygfinnen. Vend sildefileterne i rugmel tilsat salt og peber.
Varm olien på en slip let-pande og steg sildene i ca. 3 min på hver side. Skær kartoflerne i skiver eller tern. Rør rygeosten med syrnet fløde. Tilsæt klippet purløg, skivede radiser og halverede tomater. Vend kartoflerne i rygeostecremen til en lind masse og smag til med salt og peber. Server sildene med sommersalaten og godt brød. Tips: Sæt evt. et ekstra fad /skåle på bordet med flere radiser, puløg, agurkestave og finthakket rødløg. |
|
Opskriften er vist 4537 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne