Stegt sild med sommersalat

Stegt sild med sommersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 sildefileter
1 dl.rugmel
2 spsk.rapsolie
800 g.kogte kartofler
200 g.rygeost
200 g.Cheasy fraiche 9%
1 bdt.purløg
1 bdt.radiser
250 g.cherrytomater el. blommetomater
 
 groft brød som tilbehør
 
Opskrift:
Skyl fileterne og fjern rygfinnen. Vend sildefileterne i rugmel tilsat salt og peber.
Varm olien på en slip let-pande og steg sildene i ca. 3 min på hver side.

Skær kartoflerne i skiver eller tern. Rør rygeosten med syrnet fløde. Tilsæt klippet purløg, skivede radiser og halverede tomater. Vend kartoflerne i rygeostecremen til en lind masse og smag til med salt og peber.

Server sildene med sommersalaten og godt brød.

Tips:

Sæt evt. et ekstra fad /skåle på bordet med flere radiser, puløg, agurkestave og finthakket rødløg.





karakterer:
Opskriften er vist 4556 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu