Ris med rejer og grøntsager
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Yeauser Indsendt : |
|
|
Sæt risene til kogning. Imens tør De rejerne op. Kom noget olie på en pande og slå æggene ud, imens hakker du i dem med en palet kniv.
Når æggene er færdige kommes peberfrugten ved, som er skåret ud i små tern. Når rejerne har tøet op kommes de ved. Derefter tilsættes rejerne og til sidst ærterne. Der krydderes med salt og peber og evt. chili |
|
Opskriften er vist 10470 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne