Ægte fynsk brændende kærlighed
Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og koges møre i USALTET vand.
Imens skæres spækket i tern og steges sprødt på tør pande inden det lægges på fedtsugende papir. De pillede læg skæres i tynde skiver og steges møre og gyldne i den afsmeltede fedt. Persillen skylles og tørres GODT i viskestykke. Stilkene kasseres og de små persillebuketter steges lynhurtigt i det varme fedt til det er sprødt - 20-30 sekunder. Pas på! Det kan nemt sprutte! De møre kartofler moses og blandes med smør, mælk og smages til, med salt og peber efter smag. Serveres straks med de sprøde spæktern, de gyldne løg og den sprøde persille. |
|
Opskriften er vist 33008 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer kent - 2009-07-21 17:18:40 Det er bare rigtig "mande-mad"!!!!! 10 store kokkehuer!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne