Vivis lækre kotteletter i fad
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Vildbasse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nakkekoteletterne drysses med salt, paprika og lidt peber + svitses ved god varme i lidt oliemargarine og lægges i ildfaste fade.
Løgene skrælles, halveres og skæres i skiver hvorefter de lægges ovenpå koteletterne. Champignon renses og skæres i skiver + lægges ved løgene. Cocktailpølserne lægges hele i fadene med løg og champignon. Der laves et "net" af ketchup hen over ingredienserne i fadene (striber lodret og vandret der krydser hinanden). Fløden bages op i panden, med salt + lidt peber + stærk paprika og hældes ud over ketchuppen. Fadene toppes med den rå sliced bacon der dækker hele retten hvorefter fadene sættes i ovnen. Tips: Forberedelsen tager ca ½ time. Tid i ovnen: 4 timer ved 125 grader (u/varmluft - m/varmluft = 3½ t.). Dette giver det bedste resultat, da kødet bliver dejlig mørt. (tiden kan reduceres i takt med at temperaturen sættes op, men ikke med samme møre resultat). At bruge nakkekoteletter øger smagen i stedet for alm. fadkoteletter, der også har tendens til at blive tørre. |
|
Opskriften er vist 51084 gange,
og udskrevet 1320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-04-26 08:59:56 Vi gav dem 45 minutter ved 225 grader C. Alm. ovn Keld - 2014-03-04 13:43:55 Smager simpelthen fantastisk. Jeg bruger nu også alm. Koteletter uden jeg syntes det bliver tørt. johnnysorensen - 2011-09-28 16:14:21 Endelig en opskrift der giver velsmagende nakkekottelet,tusind tak for denne opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne